I Scotiabank Arena ska Toronto ta emot gästande LA Kings, och båda lagen vill tillbaka på vinnarspåret.

Toronto kommer närmast från en 3-2 förlust efter förlängning mot Nashville där man trots det gjorde en bra insats, men Saros gjorde en fin match för hemmalaget.
Innan dess hade man tre raka segrar, men då ska det nämnas att vinsten mot Washington inte var någon bra insats, och man räddades av ett bra målvaktsspel.

Just målvaktsspelet har varit riktigt bra från Joseph Woll som har över 96% i räddningsprocent, så han är verkligen i zonen. Det är dock ingen toppmålvakt i ligan, och siffrorna kommer falla.
Truppen i övrigt är stark med namn som Klingberg, Matthews, Nylander och Marner för att nämna några så det är inget konstigt att man blir favoriter, men i mina ögon får man lite väl stort favoritskap.
Timmins och Murray saknas samtidigt som McCabe är day-to-day.

LA Kings ska inte räknas bort

LA Kings kommer från en strafförlust i en tuff match mot Vegas, och man gjorde en riktigt bra insats.
Hittills har man vunnit fyra av sina åtta spelade matcher, och att förlusterna kommit mot Colorado, Carolina, Boston och Vegas är inget att skämmas över, och spelschemat har varit ganska tufft.

Offensivt har man imponerat då man har högst målsnitt i ligan och med spelare som Kempe, Kopitar, Dubois och Fiala i laget så finns det kvalitet framåt, och kan man tighta till defensiven till denna matchen så ska man absolut kunna studsa tillbaka på vinnarspåret.
Arvidsson saknas i matchen.

LA Kings har gjort flera bra matcher under säsongsinledningen och även om Toronto borta är en tuff match så blir man alldeles för stora underdogs, och jag går på bortaseger i matchen.

Woll (Confirmed) - Talbot (Likely)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip