Dags för Skellefteå och Djurgården att drabba samman i SHL under tisdagskvällen. Jag tycker att hemmalaget ska ha fina möjligheter att vinna denna matchen under ordinarie tid. Hemmalaget Skellefteå spelas till 2.25 gånger pengarna hos bet365 och spelet tas med en flatinsats.

Skellefteå skuggar Djurgården i serien. Just nu ligger Skellefteå på sjätte plats i SHL med 69 inspelade poäng, Djurgården ligger placeringen ovanför med 71 inspelade poäng, en seger här för Skellefteå och man skulle alltså gå om Djurgården. Skellefteå har verkligen gått som tåget den senaste tiden och spelat oerhört fin ishockey. Skellefteå har fyra raka segrar under ordinarie tid. Alla dessa segrar har varit mot starka lag, seger hemma mot Linköping, seger mot Färjestad, Luleå och Örebro. Jag tycker Skellefteå ska ha goda möjligheter att vinna hemma mot ett Djurgården också som inte trivs speciellt bra på bortais.

Djurgården har en makalöst fin form för stunden, men så sent som i lördags så föll man borta mot Malmö med hela 5-1 vilket innebär att deras åtta matchers långa segersvit är förlorad. Jag tycker att Skellefteå ska vara rätt klara favoriter hemma som man spelat den senaste tiden. Lagen är mer eller mindre precis lika bra när det kommer till specialteams. Senast Skellefteå mötte Djurgården på hemmais så vann man med 4-0, den historian hoppas jag kan upprepas under tisdagen.

Match: Skellefteå - Djurgården
Spel: Skellefteå
Odds: 2.25
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: Tisdag 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip