Seattle stöter på tufft motstånd under natten till lördag då Edmonton kommer på besök, och här tror jag att gästerna är starkast.

Seattle ligger i botten av conferencen då man placerar sig på en fjortondeplats, och man har bara vunnit 8/23 matcher.
På slutet har man fått med sig en del poäng då man vunnit fyra av de sex senaste matcherna, så resultatmässigt har det gått bra.
Nu senast blev det dock förlust mot Detroit efter straffar där man återigen släppte in en del mål, och 81 insläppta mål på 23 matcher är inget som imponerar.

Man hade även Schwartz och Eberle borta senast och det är spelare som är etta och tvåa i den interna poängligan, och de är även tveksamma här. Även Kaptenen Giordano samt Borgen, Driedger och Järnkrok förväntas missa matchen, så det är tunga avbräck, och man bör få det tufft mot ett starkt motstånd.

Edmonton ligger på en tredjeplats i conferencen då man hittills vunnit 16/21 matcher, något som helt klart imponerar.
Nu senast tog man en 5-2 seger hemma mot Pittsburgh där superstjärnan McDavid gjorde fyra poäng, och han ledde som vanligt sitt lag till seger.
Detta var lagets femte seger i de sex senaste matcherna, så formen är helt på topp.

Man har en hel del skador i laget då bland annat Keith, KoekKoek, Nurse och Shore förväntas missa matchen, men man har tydligt visat att man klarar sig bra ändå.
Draisaitl och McDavid är två superstjärnor man har i laget då de öser in poäng, och de ligger etta respektive tvåa i den totala poängligan. Det finns dock flera bra spelare i Puljujärvi och Nugent-Hopkins för att nämna några och normalt sett är man det klart bättre laget.

Seattle har precis som gästerna en del problem i truppen, men man har överlag ett svagare lag och då påverkar avbräcken klart mer, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Koskinen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip