Dags för Philadephia och Pittsburgh att göra upp ännu en gång och här tror jag på likande utfall som senast.

Philadelphia klev in i premiären mot Pittsburgh i en match man vann med 6-3. Nu ställs man emot varandra bara några dagar efter, och det ska bli kul att se hur det ser ut i denna matchen.

Man var sylvassa i powerplay då man gjorde två mål på tre försök under matchen, och både de målen kom i den första perioden.
Annars var det en jämn match som avgjordes sent då det var 3-3 med bara 15 minuter kvar att spela. Väl där stod Raffl för ett viktigt 4-3 mål, och man vann senare med 6-3.

Farabee stod för en riktigt bra match då han gjorde fyra poäng i matchen, och hans kedja gjorde ett riktigt bra jobb.
Nu är man jämnt spelade i matchen, och här tycker jag man ska vara knappa favoriter.

Pittsburgh har spelare som Crosby och Malkin i spetsen, två spelare som håller riktigt hög nivå.
Crosby gjorde även mål senast mot Philadelphia då han satte kvitteringen. I övrigt klev spelare som Malkin, Zucker och Guentzel av isen utan att hamna i poängprotokollet. Defensivt såg man även tveksamma ut stundtals och där måste man upp en nivå till denna matchen.

Truppmässigt så har man ett bra lag och man bör absolut kunna hota i matchen här. Jag tycker dock Philadelphia har ett minst lika bra lag och då tycker jag inte man ska vara jämnspelade med hemmalaget i matchen, så värdet finns helt klart hos hemmalaget.

Speltips: Philadelphia vinner och jag investerar 1u till oddset 2.50 hos Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip