Under lördagskvällen spelas en match i NHL och det är Ottawa och Tampa Bay som ska göra upp, och här tar jag ställning för gästerna.

Ottawa förlorade sin senaste match med 3-5 hemma mot NY Islanders, och det betydde att lagets segersvit på tre matcher bröts.
Säsongen hittills har inte varit någon höjdare då man bara lyckats vinna 7/24 matcher, vilket gör att man också tillhör botten av tabellen, och en stor anledning är att man släpper in för mycket mål i matcherna.

Laget har flera bra spelare i namn som Norris, Tkachuk, Batherson och Chabot, så det finns helt klart bra spelare i laget. Ser man dock till hela truppen så håller den inte alls samma nivå som gästernas, och trots att man vunnit en del matcher på slutet så bör man få det väldigt jobbigt i matchen.
Saknas gör Brännström, Brown, Pinto och White.

Tampa Bay kommer till matchen med väldigt bra form då man tagit fem raka segrar. På slutet har det bland annat blivit vinster med 3-5 mot Toronto och 1-7 mot Philadelphia, så offensivt har man verkligen levererat.
Sett till de tio senaste matcherna är man också det formstarkaste laget i Eastern Conference då man vunnit åtta av de tio senaste matcherna.

Man har skador på stjärnor som Kucherov och Point vilket självklart är riktigt tungt. Trots det har man dock vunnit och även producerat framåt, vilket visar på att man har en väldigt bra bredd i laget, och nu när motståndet är av den svagare kalibern så bör man kunna förlänga sin segersvit till sex matcher.
Utöver Kucherov och Point saknas Seabrook samtidigt som Cirelli och Cernak är tveksamma.

Ottawa har haft svårt att vinna matchen denna säsong och nu när ett bra och formstarkt Tampa Bay kommer på besök så bör man få det väldigt tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Gustavsson (Unconfirmed) - Vasilevski (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip