En match bjuds vi på från NHL natten mot söndag och det är Ottawa som tar emot Nashville, och här har jag hittat ett poängspel.

Ottawa är jumbo i conferencen då man bara tagit 38 poäng på 45 matcher.
Defensivt kanske man inte läcker fullständigt, men man släpper ändå i 3,6 mål i snitt per match, vilket är en siffra som inte imponerar.
Man har också målvakten Anton Forsberg skadad vilket gör att Korpisalo (88,6%) och Sogaard (84,1%) finns att tillgå, så målvaktsspelet har inte heller varit den bästa.

Offensivt har man flera vassa namn som Giroux, Batherson, Stutzle, Tkachuk och Tarasenko så man kommer säkerligen kunna göra en hel del mål i matchen, men då defensiven är ett frågetecken så är jag inte säker på att det räcker till vinst ändå.
Utöver Forsberg är Hamonic och Kubalik frågetecken.

Nashville ska kunna hota hemmalagets defensiv

Nashville ligger nia i conferencen och man har gjort en klart godkänd säsong hittills.
Man kommer närmast från en 4-1 förlust mot Edmonton, ett lag som har 16?! raka segrar, och här är motståndet betydligt beskedligare.

Jag får ingen känsla över att man bara ska gå vinna då det är en match som kan gå lite hursomhelst. Jag tror dock vi får se en del mål åt båda hållen om man nu inte lyckas stänga mer hemmalaget.
En spelare i Luke Evangelista är en ung talang som hunnit med att göra 22 poäng på 48 matcher under säsongen. Han spelar tillsammans med Novak som håller hög klass samt i PP2, och i en vad jag tror blir en målrik match tycker jag han har för högt odds på att göra poäng i matchen.

Speltips: Luke Evangelista över 0,5 poäng och jag investerar 1u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip