NY Ranger ställs mot St Louis natten till tisdag, ett möte mellan två formlösa lag, och jag tror gästerna absolut kan störa hemmalaget.

NY Rangers form är verkligen inte på topp för tillfället då man bara tagit en seger på de sex senaste matcherna. Det mest förvånansvärda är att Chicago, Ottawa, NJ Devils, Edmonton och Anaheim stått för motståndet, och det är flera lag som håller väldigt låg nivå.
Nu senast blev det en 2-5 förlust mot Chicago och det på hemmais, och resultatet var inte orättvist då man stod för en rätt blek insats.

I grunden finns det en bra potential i laget i Fox, Zibanejad, Panarin och Kreider, så det är helt rätt att man är favoriter i denna matchen. Man blir dock solklara sådan, vilket känns helt fel med tanke på spelet man visat upp på slutet.
Chytil förväntas missa matchen.

St Louis kommer även dem med svag form då man också bara tagit en seger på de sex senaste. Motståndet har dock varit av helt annan kaliber då bland annat Florida, Tampa Bay och Carolina varit motståndare, och nu möter man ett lag som inte är av samma kvalitet.
Defensivt har man lämnat en hel del att önska då man släppt in mycket mål på slutet, och att man får ihop defensiven kommer vara en nyckel i denna matchen.

På skadelistan finns bland annat viktiga Kyrou, men man har samtidigt Schenn, Tarasenko, Thomas, Buchnevich och O’Reilly offensivt, spelare som håller en bra nivå och är giftiga framåt, och i mina ögon blir man lite väl underskattade i matchen.
Utöver Kyrou förväntas Perunovich, Scandella och Brown saknas.

NY Rangers håller jag som det bättre laget men med tanke på hur bleka man sett ut på slutet så är känslan att detta kan bli en rätt tuff match mot ett taggat St Louis, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Shesterkin (Likely) - Binnington (Likely)

Speltips: X2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip