Formsvaga NJ Devils ställs mot tufft motstånd i form av Vegas, och här bör man få det väldigt tufft i matchen.

NJ Devils kommer från en 6-1 förlust senast mot Philadelphia där hemmalagets Cam Atkinson stod för ett hattrick.
Det var lagets tredje raka förlust och den sjunde förlusten på de åtta senaste matcher, så resultaten har man inte fått med sig, och man har helt enkelt inte spelat tillräckligt bra.

I laget har man svenskarna Bratt, Johnsson och Boqvist, och den förstnämnda har gjort en väldigt bra säsong då han gjort 24 poäng på 27 matcher.
Man har dock ett tungt avbräck då man fortsatt ser ut att sakna Hischier, och det påverkar laget en hel del framåt.
Utöver honom förväntas Bernier, Graves, Jaros, Thompson och Wood saknas, så läget i laget är inte optimalt, och här borde man få det tufft mot svårt motstånd.

Vegas kommer med fem segrar på de sex senaste matcherna, och förlusten kom mot Philadelphia med 3-4.
Nu senast slog man Boston med 1-4 där man fortsatte att leverera framåt, och i de fem senaste matcherna har man gjort hela 21 mål, vilket är ett snitt på över fyra mål per match.

Laget håller en hög nivå då spelare som Pacioretty, Stephenson, Stone, Karlsson och Marchessault finns i laget och efter en del skador i början av säsongen så har man fått tillbaka sina bästa spelare, vilket man också sett på resultaten, och här bör man kunna ta en ny seger.
Saknas gör Eichel, Martinez och Patrick samtidigt som Roy är tveksam.

NJ Devils har haft det tufft på slutet och nu när man ställs mot ett stjärnspäckat Vegas så är känslan att man får det riktigt tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Blackwood (Unconfirmed) - Lehner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip