NJ Devils ska göra sin andra match på två dygn nu när man ställs mot Arizona, något jag inte tror spelar roll då man är det betydligt bättre laget.

NJ Devils har gått rent under preseason då man vunnit samtliga sju matcher, vilket är starkt även om lag testar runt och kommer med blandad kvalitet i truppen.
Nu senast fortsatte man segersviten då man vann premiären hemma mot Detroit med 4-3 i en match som var jämn hela vägen, och stjärnan Hughes stod för två mål i matchen.

Nu har man premiären avklarad vilket jag ser som ett plus. Vanecek vaktade kassen senast vilket gör att det lutar åt att Schmid får chansen här, vilket inte skulle påverka nämnvärt då han var bra under förra säsongen.
Ser man på truppen så har man flera intressanta namn, däribland Meier, Hughes, Bratt, Hischier och Mercer, så man ser starka ut denna säsong, och mot ett svagt Arizona bör man kunna spela in en ny seger.

För Arizona väntar en tuff premiär

Arizona slutade i den nedre delen av tabellen förra säsongen och denna säsongen kommer man återigen tillhöra botten av tabellen.
Man har en rätt blek målvaktssida med Vejmelka och Ingram och ser man defensivt ser det även där svagt ut även om man har några namn som Dumba och Moser.

Framåt har man några intressanta namn i Hayton, Keller, Schmaltz och Zucker. Det är dock inga superstjärnor och ser man på bredden så är den väldigt tunn om man jämför med de bättre lagen i ligan, och man står inför en ny tuff säsong.

NJ Devils har premiären avklarad och nu ska man återigen ut på hemmais och denna gången mot blekt motstånd, och jag tror man kliver ut och tar sin andra raka seger.

Vanecek (Unconfirmed) - Vejmelka (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip