Idag tar vi oss en titt på matchen mellan Mörrum och Troja där matchen kanske egentligen är något viktigare för gästande Troja. Laget har haft en tuff inledning på säsongen och befinner sig på sjätte plats i tabellen och det är nog också därför också får det odds vi får idag. Jag kommer att maxa detta spel då jag tycker det är ett alldeles för högt odds.

Mörrum har faktiskt om man tittar på tabellen tagit lika många segrar under ordinarie tid som topptippade Troja har tagit. Det är väl som sagt också därför vi får ett såpass tilltalande odds på gästerna här. På pappret så är Mörrum ett bottenlag och det kommer att visa sig under säsongen. De har ett lag på pappret som är klart sämre än gästande Troja och oddssättarna tittar nog lite för mycket i tabellen här. Det ska skilja en hel del mellan lagen. Mörrum har fortfarande gamle Marcus Paulsson i truppen och han levererar som vanligt på en hög nivå. Det är det enda som jag ser kan sätta lite käppar i hjulen för detta spel. Jag tror dock att Troja är såpass skickliga att de klarar av att stänga ner honom på ett bra sätt. Annars är Mörrum som bäst på hemmaplan, men man har visat stora brister defensivt och har till exempel en -20 i målskillnad.

Troja är bättre än tabellen visar

Gästerna får det inte riktigt att stämma såhär långt. Trots ett bra spel i många matcher så har man ovanligt svårt med målskyttet. Något som det borde finnas en bra chans för att man ändrar på lite idag. Man ska som sagt vara klart bättre än Mörrum och innan säsongen var man ett av lagen som man talade om som skulle kunna vinna serien. Mörrum har ett lag i jämförelse för att kanske vara botten tre. Nu skiljer det bara fyra poäng mellan lagen med tanke på att Troja helt klart underpresterat och inte fått igång målskyttet. Defensivt har det funkat långa stunder, men förvaltar man inte chanserna framåt så vinner man inte heller några matcher. Idag möter man ett defensivt svagt lag och man ska ha otroligt bra chans att vinna med marginal. På pappret ska det skilja en hel del och en normal dag vinner man enkelt här.

Bolagen går i vanlig ordning lite för mycket på tabellen när det gäller Hockeyettan och jag tycker definitivt att Troja bör städa av Mörrum på ett stabilt sett. Det kanske är denna match som blir proppen ur för Troja och på något sätt har man jobbat ihop till det. Jag maxspelar handikappet på Troja till oddset 1.84 hos Unibet .

Insats: 5/5 units
This is the stats tab
This is the post tip