Suveräna och serieettan Modo tar emot nykomlingen Östersund på hemmais, och här ska man vara numret större än gästerna.

Modo fortsätter att visa klass då man match efter match skördar framgångar, vilket gjort att man även toppar tabellen.
Nu senast slog man Västerås med 1-6 borta där man hade show och hemmalaget kunde inte alls stå upp i matchen, och det var lagets sjätte raka seger.
Här väntar det hemmamatch och man är ligans bästa hemmalaget med 23 inspelade poäng på nio matcher. Det har blivit hela sju segrar, och man har tagit poäng i samtliga matcher.

Man har en ruskigt stark offensiv då man har fyra spelare som är topp 6 i den totala poängligan. Backen Näsen toppar även listan, och det är inte konstigt man också gjort flest mål i ligan.
Riley Woods fick en smäll senast och han saknas, men bredden är bra då man har Dickinson, Bernhardt, Aagaard och Pettersson för att nämna några, så man klarar sig bra utan honom, och jag tror man lägger grunden till segern redan i den första perioden.

Östersund är nykomlingar i ligan och med en åttondeplats i tabellen kan man säga att det är mer än godkänt då man inför säsongen förväntades bli en slagpåse.
Man kommer till matchen med tre raka segrar i ryggen då man senast slog Västervik efter förlängning på bortais, och trots att man mött lag från den nedre halvan så är det starkt.

Nu väntar dock helt annat motstånd, och de bästa matcherna har man även gjort på hemmais.
Truppen har inte alls samma spets eller bredd som Modo även om det finns spelare i Johansson och Marklund som gjort det bra, och kommer hemmalaget upp i normal nivå så får man det tufft här.

Modo är klasser bättre än Östersund och då man även har formen på topp så tror jag att man gör som i många tidigare hemmamatcher, sätter ton direkt, och jag tror man kliver av den första perioden i ledning.

Speltips: 1 första perioden och jag investerar 1u