Linköping och Malmö ska här göra upp i vad som blir sista matchen innan lite uppehåll för OS. Jag finner ett fint värde här och vill ni ta del av det? Ja, häng då med!

Linköping har ingen vidare form och de fem senaste matcherna har slutat med fyra förluster, där man bara lyckats vinna mot bottenlaget Karlskrona med 2-3, och senast fick man stryk av Färjestad med 3-1.
Det är ju flera spelare borta på OS och Linköping saknar Olimb x2, Derek Roy och Chad Billins, och samtliga är rätt tunga pjäser som kräver en del för att fylla.
Med tanke på formen så kommer ju inte dessa tapp särskilt lägligt, och jag får lite feeling att man väntar in uppehållet här, men såklart vill man vinna även denna match. Att man ska vara så pass klara favoriter köper jag dock inte, då man ändå har kass form och en del viktiga spelare borta.

Malmö gjorde ingen bra match senast mot Rögle där man förlorade med 2-5 på hemmaplan. Formen är annars rätt okej då man vunnit tre av de fem senaste, och spelet på bortaplan fortsätter att imponera. Man är ligans näst bästa bortalag bakom suveräne Växjö, och man har vunnit 13 av 21 matcher. Ska man kika lite form på bortaplan så har åtta av de tio senaste slutat med seger, och det är imponerande!
Detta är en viktig match då man vid seger drar ifrån Linköping som också jagar en kvartsfinalplats, och vid förlust så kliver Linköping om, och vinner även Frölunda sin match i eftermiddag så ligger man helt plötsligt på en åttondelsplats.
Inför matchen har man gått ut med att man får tillbaka Alsenfeldt, Alvarez, Nils Andersson och Lukas Haudum. Däremot så är Rosdahl utanför truppen på grund av sjukdom, så läget i truppen känns bättre än på ett bra tag.

Att man erbjuder 2.55 på Malmö ML tycker jag är ett skämt, och rycker man bara upp sig från senast så ska detta vara en rätt jämn match.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 5u // TT

This is the stats tab
This is the post tip