Sjätte matchen väntar mellan Florida och NY Rangers i kampen om en finalplats, och här sitter hemmalaget i förarsätet. 

Florida följde upp sin förlängningsseger näst senast med att även vinna den tuffa bortamatchen i Madison Square Garden med 2-3, och det efter en stabil insats mot ett av ligans bästa hemmalag. Efter den segern är man nu bara en match från finalen då man skaffat sig 3-2 i matcher, så man sitter i en bra sits. 

Denna matchen spelas på hemmaplan och man har således läge att säkra finalplatsen på hemmais, något man lär försöka göra då man garanterat inte vill ha en game 7 i New York, och då man har fina kvaliteter offensivt tror jag denna matchen kan bjuda på en del mål. 

NY Rangers illa ute

NY Rangers lyckades inte knipa den ruskigt viktiga matchen senast och nu är läget helt annorlunda då man måste vinna de två kvarvarande matcherna, annars är säsongen slut. Man har varit bättre på hemmaplan under säsongen och att det är bortaplan nu är ett litet minus, men man har gjort det bra även på resande fot. 

Man har en stark trupp med fin spets i Kreider, Zibanejad, Panarin och Trocheck som kan hota samtliga försvar i ligan, så offensivt håller man bra kvalitet. Skulle man även ligga under mot slutet så måste man gå all in framåt, något som gör att det kan trilla in en del lätta mål, men oavsett så tror jag på en match där vi har goda chanser att få se en hel del mål. Vesey är borta. 

Bobrovsky (Unconfirmed) - Shesterkin (Unconfirmed)

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u hos Coolbet  

This is the stats tab
This is the post tip