Edmonton vägrar ge sig i finalen mot Florida, och lyckas de ta serien till en game 7?

Edmonton var uträknade när man förlorade den tredje matchen och hade 0-3 underläge i matcher. Därefter har man dock fått ordning på offensiven, vilket lett till två raka segrar där det blivit 8-1 och 3-5. 

Connor McDavid har tagit sakerna i egna händer och gjort åtta poäng på de två senaste matcherna, och han skulle återigen kunna vinna matchen åt laget. Man har dock namn som Hyman och Draisaitl där bakom, och skulle de kunna höja sig så kan man vinna och ta detta till en rafflande sjunde match. Kane är dtd. 

Nervositet hos gästerna?

Florida hade 0-3 i matcher och allt såg frid och fröjd ut. Kollapsen näst senast och förlusten senast kan dock ha gjort att det smugit in sig en hel del nervositet i laget då man helt plötsligt kanske börjar tänka att man riskerar att tappa bucklan.  

Bortaplan nu känns som ett minus med tanke på den senaste bortamatchen samtidigt som Rogers Place kommer koka, så det kommer inte bli någon enkel uppgift att åka dit och spela hem bucklan, och trots ett komplett och starkt lag så tror jag hemmalaget kan ta detta till en tuff sjunde avgörande match. 

Skinner (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos Coolbet  

This is the stats tab
This is the post tip