Hockey väntar från NHL när den tredje finalmatchen mellan Edmonton och Florida ska spelas, och här vänder matchserien till Rogers Place. 

Edmonton sitter i en tuff sits då man förlorat de två inledande matcherna på bortais. Först blev det 3-0 i baken där man mötte en omutlig Bobrovsky i kassen, och sett till chanserna så borde man ha vunnit. Nu senast blev det 4-1 och där skapade man inte alls lika mycket lägen som i den tidigare matchen. 

Nu är man på hemmaplan för första gången i matchserien och det känns som ett plus då man får publiken i ryggen. Offensiven hackar dock rejält då man inte lyckats luckra upp Floridas defensiv, och det kommer krävas rejäl uppryckning om man ska kunna reducera matchserien här. Kane är ett frågetecken inför matchen och det vore ett klart minus om han saknas även om han inte gjort några större avtryck under slutspelet. 

Florida tar tredje raka?

Att Florida kunde vinna den första matchen trots en av de svagaste insatserna under slutspelet verkade ha gett en rejäl väckarklocka då man senast stod för en klart bättre match, och känslan var att man hade god kontroll trots underläge med 0-1 efter den första perioden. 

Till skillnad mot Edmonton som har ruskigt fin spets framåt så har man en bra bredd där många spelare kan producera, något vi också fick se senast då Rodrigues stod för två mål. Att man kunde vinna trots att förstakedjan blev poänglösa visar på fin styrka i truppen, och lyckas man sätta defensiven på samma sätt som senast så ska man kunna ta en ny seger trots att det är bortaplan denna gången. Barkov klev av i förra matchen men förväntas vara tillbaka i spel här. 

Skinner (Unconfirmed) - Bobrovsky (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Coolbet  

This is the stats tab
This is the post tip