Detroit Red Wings - Columbus Blue Jackets

Goalies: Mrazek (confirmed) vs Bobrovsky (probable)

Detroit Red Wings har lite oväntat vunnit två raka matcher där man först slog NY Islanders i en väldigt sevärd match med 5-4 för att sedan stänga igen totalt när man 1-0 besegrade Nashville Predators på bortais. Det är resultat som för Wings nivå är bra jobbat, men man väntar en riktigt tuff match i natt när succélaget Columbus Blue Jackets gästar.

Jackets har efter All-Star uppehållet tappat lite i sin sjuka framfart och har åkt på två raka förluster. Den senaste matchen man spelade var en riktig besvikelse när man på hemmais föll mot New Jersey Devils med hela 5-1. Hela laget presterade under sin standard samtidigt som Devils var effektiva på de chanser man gav.

Inför natten möte tror jag verkligen det är dags för Jackets att steppa upp. Man vill bryta sin förlustsvit och möter enligt mig ett lag man är klassen bättre än. Även fast Wings form är på uppåtgående och Jackets går åt motsatt riktning så tror jag Jackets är numret för stort här. Jackets har vunnit de 6/10 senaste inbördes och med ett GAA på 1.90 mål/match.

Jag kommer plocka seger på bortalaget och spelar alltså


Columbus Blue Jackets ML @ 1.862 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip