Dags för den tredje matchen mellan Dallas och Vegas, och här väljer jag att ta ställning i matchen.

Dallas har imponerat och man började med att slå ut Calgary med 4-2 i matcher.
Sedan slog man ut tufft motstånd i Colorado med 4-3 i matcher, där man vann game 7 efter förlängning.

Nu mot Vegas står det 1-1 i matcher efter att man vunnit den första matchen med 0-1 samt förlorade senast med 3-0.
I den första matchen spelade man riktigt bra i två perioder, och man kunde absolut gjort mer än ett mål. I tredje kom dock Vegas tillbaka, men man vann matchen och Khudobin höll nollan.

Senast så fick man det klart tuffare då man förlorade med 3-0, och Vegas var det bättre laget i matchen.
Här saknas fortsatt Johns samtidigt som Fedun och Bishop fortsatt är tveksamma.

Vegas är ett av de bästa lagen i hela ligan, och det har man också visat genom att tagit sig såhär långt i slutspelet.
Nu senast så kvitterade man matchserien mot Dallas, en viktig seger då ett 0-2 underläge i matchserien hade varit tufft.

3-0 vann man med i matchen, och Lehner fick förtroendet och han tackade med att hålla sin andra raka nolla i detta slutspelet, och just målvaktssidan ser riktigt bra ut. Samtliga målen kom i den andra perioden, och där spelade man riktigt bra då man fick iväg 19 skott på mål.
Skadeläget är bra i truppen och man ska ha tillgång till samma trupp som senast.

Vegas gjorde en bra match senast samtidigt som Lehner var riktigt bra i kassen, och här bör självförtroendet vara på topp och då tror jag man är numret större än Dallas, och jag väljer således att ta ställning för Vegas i matchen.

Khudobin (Unconfirmed ) - Fleury (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag Investerar 2u // TT