Dallas Stars - Toronto Maple Leafs

Goalies: Lehtonen (probable) vs Andersen (confirmed)

Första matchen i NHL efter All-Stars uppehållet och jag ger mig på matchen mellan Dallas Stars och Toronto Maple Leafs.

Dallas Stars är årets flopp enligt mig. För mig satt man på ett väldigt skickligt lag, speciellt offensivt inför säsongen och många trodde att laget skulle kunna hota om SC i år. Dock har försvarspelet som vanligt varit under isen tillsammans med att man inte har någon direkt utpräglad förstamålvakt gjort att man nu är hotade om att missa slutspel. Innan All-Staruppehållet avslutade man iallafall med en vinst mot Buffalo Sabres där man vann med 4-3 på hemmais. Man fick därmed revansch efter den usla insatsen man gjorde mot Sabres veckan innan.

Toronto Maple Leafs gillar jag i år och man varje match med gott självförtroende mot alla lag. Man har en stabil målvakt i Andersen tillsammans med unga hungriga och skickliga spelare, blandat med rutinerade spelare som Kadri och van Riemsdyk. Innan uppehållet föll man dock mot Philadelphia Flyers med 2-1 i en match som målvakterna hade huvudfokus. Flyers snodde återigen en seger där man var det sämre laget spelmässigt men utnyttjade sina chanser samtidigt som Neivirth spelade bra.

Nu såhär efter ett All-Star uppehåll där media och fans legat i fokus har såklart spelarna inte hunnit träna 100%. Det är lätt att tappa fokus lite och därför tänker jag mig att det kan bli en rätt rörig match med en del individuella misstag mellan dessa två lag som inte sitter på speciellt stark backuppsättningar. Morgan Rielly missar dessutom matchen vilket är ett stort avbräck defensivt för Leafs. På hemmais bör Stars kunna hota Andersen, men jag gillar Leafs unga forwards som borde kunna hitta nät också. Ö5.5 mål känns riktigt bra med nattens förutsättningar och när dessutom lagen snittar Ö3.0 mål i snitt de senaste 10 inbördes mötena med varandra blir spelet självklart.

Nattens spel blir alltså


Dallas Stars - Toronto Maple Leafs Ö5.5 mål @ 1.826 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip