Efter fyra matcher är det fortfarande helt jämnt mellan Dallas och Edmonton, och här siktar båda lagen på att vinna den viktiga femte matchen. 

Dallas tog tag i matchen direkt senast då man redan efter 5.29 hade 0-2. Därefter kämpade dock Edmonton in sig i matchen, och när slutsignalen löd var det 5-2 på tavlan. Detta gör att det är 2-2 i matcher, och här väntar en viktig match. 

Dallas har en riktigt bra trupp med både spets och bredd, och samtliga lagdelar känns stabila. Man har dock stundtals haft problem med Edmontons starka offensiv, något man såg senast då man släppte fem mål, och även om man har fördel av hemmaplan här så känns denna matchen vidöppen. Hakanpaa och Tanev är dtd  


Kan Edmonton koppla greppet om matchserien?

Att Edmonton kunde vända det tidiga 0-2 underläget till seger senast visade på enorm styrka då Dallas är en tuff utmanare, och att man lyckades göra fem mål visar att man har en stark offensiv. Bortaplan gäller i denna viktiga game 5, något man dock ska kunna behärska då man redan vunnit en match i matchserien. 

Då hemmalagets styrka är den kompletta truppen är Edmontons styrka helt annan då man lutar sig mycket på sin offensiv. Med stjärnor som McDavid, Draisaitl och Nugent-Hopkins så har man en otroligt spets framåt och är de på spelhumör kan detta bli en jobbig match för hemmalaget, och jag tror mest på gästerna här.

Oettinger (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Coolbet  

This is the stats tab
This is the post tip