Carolina och Seattle ska göra upp för andra gången denna säsongen, och precis som senast tror jag på mycket mål.

Carolina har haft en knackig start med bara tre segrar på de sju första matcherna.
Man kommer till denna matchen med tre raka nederlag där man släppt in hela 16 mål, vilket lämnar väldigt mycket att önska defensivt, och bland annat förlorade man mot just Seattle med 7-4.

Offensivt har man förutom senast i 3-0 förlusten mot Tampa Bay levererat så man är inte ofarliga framåt, och med spelare som Aho, Necas och Jarvis offensivt ska man på nytt kunna göra en del mål.
Svechnikov och Pesce är frågetecken inför matchen.

Seattle kan störa på nytt

Seattle kommer närmast från en 4-5 seger efter förlängning där Eberle avgjorde och blev matchvinnare.
Två segrar på sju matcher är inget smickrande resultat men man har samtidigt ställs mot lag som Colorado, Vegas och NY Rangers, så det finns klart enklare motstånd i ligan.

André Burakovsky är borta pga skada vilket är ett tungt avbräck offensivt då det är en ledande spelare offensivt. Man har dock namn som Schwartz, Eberle, McCann och Beniers, så man har fortsatt en bra offensiv, och här bör man kunna Carolinas hittills svaga defensiv.
I övrigt saknas Tanev.

Elva mål på tavlan blev det förra gången lagen möttes och ska man gå vinnande ur denna matchen lär det krävas en hel del mål på nytt, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Kochetkov (Unconfirmed) - Daccord (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip