Nattens tredje spel hämtas från Key Bank Center i Buffalo där hemmalaget kommer få det svårt mot ett starkt, fysiskt, tungt och spelskickligt Dallas Stars. 

Vi spelar den raka tvåan @2,14 hos Pinnacle .

Dallas har startat övertygande, eller kanske mer som förväntat. Fem segrar och en förlust, borta mot Washington - är facit, även om laget ståtar med fyra hemmamatcher hittills ska tilläggas. 

Stars är bäst i ligan på att döda utvisningar och man har lägst målsnitt i insläppta/match med 1,50. Dessutom har Dallas en het rookie i Logan Stankoven 0+7/6 matcher och en målvakt i Jake Oettinger som på fyra matcher ännu inte förlorat. 

Buffalo har varit på en bortaturné men har nu fyra raka hemmamatcher. Segern mot Chicago var stark och ett fall framåt men överlag är Sabres på tok för ojämnt. Inget mål i powerplay än så länge är ett uselt facit. Man har även släppt till 6 mål emot sig i två av de tre senaste matcherna och till skillnad från Stars så har man inget högt självförtroende och litet tålamod.

Det känns som klasskillnad

Ifjol:
10/4-24 Dallas-Buffalo 3-2
7/2-24 Buffalo-Dallas 1-2 

Buffalo 2 segrar-5 förluster varav en eft förlängning
Powerplay 0,00% Boxplay72,7% 

Dallas 5 segrar varav en efter straffar-1 förlust
Powerplay 11,1% Boxplay 95,2% 

Dallas är minst två klasser bättre än Buffalo och om inget oväntat sker innan matchstart ser jag inget som stoppar Stars från att bygga på sin vinstkolumn efter nattens match. Man har vunnit fyra av de fem senaste mötena och åtta av de tio senaste.

Speltips: Dallas vinna under ordinarie tid @2,14 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip