Anaheim och Detroit ställs mot varandra natten mot måndag, och här håller jag gästernas högst.

Anaheim krigar som förväntat på i botten av tabellen och just nu ligger man på plats fjorton i conferencen. Facit på slutet är fyra raka nederlag där man haft otroligt svårt att göra mål då man bara hittat nätet fyra gånger på dessa matcher.

Truppen är en av de svagare i ligan och ser man även på skadeläget så saknas bland annat svenske Leo Carlsson fortsatt. Luneau och Terry förväntas också missa matchen samtidigt som Strome och Jones är dtd, så det finns flera frågetecken inför matchen, och även om man skulle få tillbaka någon spelare så borde man få det tufft.

Detroits bredd avgör?

Detroit kommer närmast från en meriterande 3-4 seger borta mot LA Kings efter straffar, ett klart bättre motstånd än man ställa mot här. Innan dess tog man en 3-5 seger mot San José efter en stark vändning, så på slutet har man spelat klart bra.

Patrick Kanes intåg i truppen har varit riktigt lyckosam då han efter 15 matcher gjort 14 poäng, och där finns det väldigt mycket kvalitet. Utöver honom finns det namn som DeBrincat, Raymond, Perron och Larkin i truppen för att nämna några, och jämfört med hemmalaget finns det en helt annan bredd, vilket jag tror fäller avgörandet här.

Gibson (Unconfirmed) - Lyon (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip