Ett Almtuna som kommer från förlust ställt mot svårt motstånd under onsdagen då Mora kommer på besök, och här tror jag att vi får se en bortaseger.

Almtuna fick med sig poäng senast borta mot Karlskoga då man efter förlängning fick se sig besegrade med 4-3, och det trots att man spelmässigt inte alls var lika bra som Karlskoga.
Man hade även en del spelare borta i bland annat Hertzberg och Löf, två tunga avbräck.

Man ligger på en tolfteplats i tabellen och bakom sig har man bara två lag, så man har inte gjort någon höjdarsäsong, något som också var väntat då truppen håller en svag nivå även om det finns några skickliga spelare i laget.

Mora har vaknat till liv på slutet och till denna matchen kommer man med fyra raka segrar. Nu senast slog man tabelltvåan Modo efter förlängning, och innan dess slog man bland annat Västerås och HV71, vilket är ruskigt starka papper.

Laget håller en riktigt bra nivå då man har spetsspelare som Ljunggren, Persson, Bergkvist och Wernblom för att nämna några.
När man också plockat in Larionov och Lavoie på slutet så har man även fått en bra bredd i laget, och kommer man upp i normal nivå så ska man vara numret större än hemmalaget.

Mora har verkligen kommit igång på slutet och nu när man ställs mot enklare motstånd än man mött på slutet då bör man kunna förlänga segerraden till fem matcher, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip