Chelsea gjorde ingen toppenmatch men -1,5 satt när Costa avgjorde med 2-0 i slutminuten.

Idag hittar jag på förhand fina spel i herrarnas SSL matcher.

Mullsjö att göra minst 6 mål på bortaplan mot Warberg spelas.

Mullsjö-Linköping 6-2

Warberg tog en livsviktig vinst i veckan när man slog Höllviken. Det var första vinsten det här året och då har man spelat hela 11 matcher. Som ni förstår så är det inte så konstigt att man ligger där man gör. Jag tycker att Warberg har ett lag som ska kunna klara sig kvar den här säsongen. Är allt som oftast med bra i matcherna men sitter förmodligen i huvudet när det drar ihop sig i slutet, då man släpper in mål och tappar matchen. Får se om man hittat lite självförtroende igen efter vinsten senast.

Mullsjö spelade i fredags och då rekade jag överspelet i den matchen mot Pixbo. Slutade då 8-8 efter en bedrövlig första period av Mullsjö. Låg under med 4-1 men kunde visa upp en offensiv som jag bara sett av Falun den här säsongen. Man har nu tagit poäng 19/20 senaste matcherna och spelar såklart med ett stort självförtroende. Har som sagt en offensiv som är otroligt bra och det är den som ska göra det för Mullsjö. Har en del i försvaret som det går att jobba med. I dom 8 senaste matcherna har man gått över 5,5 mål.

Möttes i början av säsongen i Varberg då kunde hemmalaget överraska med att vinna efter sudden. Hämtade in 5-2 underläget i slutet av sista perioden. Sen vann Mullsjö sin hemmamatch med 7-6. Warberg kommer offra sig för att ta poäng idag men tror inte defensiven kommer räcka till idag när Mullsjö kommer på besök.

Jag spelar Mullsjö Ö5,5 mål @1.67 hos Unibet med 4/7u.