Serieledarna från Umeå tar emot Endre under fredagskvällen.

Thorengruppen leder serien och har en offensiv som inget annat lag i serien har. Pixbo kan utmana tack vare deras defensiv men offensivt är det inget snack om vem som är bäst. Spelar också en innebandy som går ut på att vara väldigt offensiva. De står alltid högt och vill vinna tillbaka bollen direkt.

Endre reser från Gotland till Umeå för att sedan åka söderut till Uppsala för spel mot Sirius på söndag. Endre är ett av lagen som är bakom just Thorengruppen och Pixbo men även om de tillsammans med Sirius och Västerås är närmast så skiljer det flera nivåer. Viktigare match väntar på söndag i Uppsala så tror inte fokus ligger på den här matchen om det blir uppförsbacke i början för här kommer man inte ta några poäng.

Thorengruppen är otroligt bra på hemmaplan och gör nästan alltid tvåsiffrigt i Umeå. Veera Kauppi fortsatt skadad men Delgado Johansson har kommit in och kan axla den rollen på ett helt okej sätt. Veera är världens bästa innebandyspelare så svår att ersätta till 100 procent men Delgado är en nyckelspelare i svenska landslaget så det är så klart en spelare som gör avtryck i en match.

Jag spelar Thorengruppen -4,5 @1.90 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip