Spelar Ö10,5 Mål i mötet mellan Team Thoréngruppen och Jönköping. Oddset ger 1,85 hos Nordicbet . Spelar man hos staten finns oddset 1,99.

Det är väl inget snack om att Team Thoréngruppen kommer att vinna denna match. Frågan är bara med hur mycket.

Team Thorengruppen är inte riktigt 100% bakåt. Släppte fyra mål mot nykomlingen Falun i premiären sen har man släppt in 10 mål till mot Kais Mora och Pixbo som dock är två bra lag. Däremot så producerar man framåt. Kanske inte i samma utsträckning som förra året.

Systrarna Kauppi har spelat ihop 11p tillsammans på tre matcher vilket inte är så mycket med tanke på deras kapacitet. Nu väntar förmodligen det lättaste motståndet sen säsongsstarten och de lär skapa mängder med chanser i varje byte.

Amanda Delgado-Johansson och Myra Aggestål har dock levererat framåt då man ligger 1:a respektive 3:a i totala poängligan. Dock på samma poäng så man ligger väl delad 1:a. Ska dock tilläggas att det är jämnt i poängtoppen men vi hittar flera spelare från Team Thoréngruppen i toppen.

Jönköping åkte på stryk hemma senast mot Nacka Wallenstam (5-9). Släpper man 9 mål mot Nacka så lär inte självförtroendet vara på topp i en bortamatch mot världens bästa forwards. Man åker dessutom upp till Umeå med endast 13(!) utespelare plus en målvakt. Det kommer bli tufft att jaga boll i 60 minuter.

Sneglade först på (-6,5) men tror att Team Thoréngruppen kan lösa tvåsiffrigt själv och med tanke på att defensiven inte har suttit så är det inte omöjligt att Jönköping kan kontra in någon boll.

Spelar Ö10,5 Mål till 1,99 och vi lägger 4u på spelet. Skulle lagt en boll högre till 1,85 så här finner jag värde.

Matchen följer ni live här: https://innebandy.se/statistik/sasong/38/serie/28361/match/1027930

This is the stats tab
This is the post tip