Under 3.5 mål i första perioden mellan Helsingborg-Warberg spelas.

Helsingborg har väldigt stora problem det här året. Man har tappat sin andra plats man hade i jul och åkt rakt ner i tabellen. Man ligger nu på en nionde plats och slutspelet är i stor fara. Man har 3 poäng upp till AIK som har den sista slutspelsplatsen, dock har AIK spelat 2 matcher mer. Linus Nordgren är tillbaka och det är ett stort plus för skåningarna att landslagsspelaren är är med i laguppställningen idag.

Helsingborg spelar en innebandy där man vill ta hand om matchen och spela i sitt tempo. Man lugnar gärna ner det och väntar på ett bra läge utan att stressa på första bästa. Har en del äldre och rutinerade spelare som inte alls vill ha någon hawaii, då man inte har snabbhet som dom yngre spelarna.

Warberg förlorade mot Mullsjö hemma med 2-5 senast och det var inte mycket att snacka om egentligen. Det var skillnad mellan lagen och Mullsjö borde vunnit med mer mål enligt mig. Warberg självförtroende är i botten och man står inför en tuff avslutning av den här säsongen. Man vet vilket fiasko det skulle bli om Warberg åker ut. I nuläget har man en poäng upp till Karlstad som ligger ovanför strecket. Eftersom man sitter i den sitsen man gör så tycker jag mig se att man inte riktigt vågar spela ut. Man spelar hellre den "säkra" passen istället för den avgörande för att man är rädd att misslyckas då det snabbt kan vända åt andra hållet om den avgörande passen blir fel. Det leder ju också till att det inte blir så mycket mål i första perioden.

Lagen har mötts två gånger den här säsongen och Helsingborg har vunnit båda. Man vann hemma med 9-7 (3-0 efter första perioden) i början av säsongen och för drygt en månad sedan blev det 4-6 i Varberg. Då stod det 0-0 efter första perioden.

Jag spelar U3.5 mål @1.62 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip