Warberg att vinna borta mot kalmarsund spelas med 4/7u.

Lagens tre senaste matcher:

Täby-Kalmarsund 9-2
Rönnby-Kalmarsund 2-10
Kalmarsund-IKSU 3-13

Warberg-Endre 3-7
IKSU-Warberg 9-2
Warberg-Uppsala 3-7

Bottenmöte i damernas SSL men ser Warberg som det bättre innebandylaget.

Kalmarsund har inte vunnit den här säsongen i SSL på 18 spelade matcher. Man har två poäng och kan redan nu börja tänka på Allsvenskan kommande säsong. Man har tagit poäng mot Endre och Dalen men har förlorat båda matcherna efter sudden. Har inte ett material som håller SSL-klass enligt mig. Har fått bekänna färg som nykomlingar i SSL.

Warberg har 15 poäng, precis lika många som Tyresö och Dalen. Väldigt jämnt vilka som får hänga kvar och därav otroligt viktiga poäng som står på spel här. Warberg är även dom nykomlingar men växt in i SSL betydligt bättre än Kalmarsund. Har en duktig målvakt som bara är 19 år och har spelar i U19-landslaget. Sen har Andrea Envall fått en stort genombrott och gjort 18 poäng på lika många matcher. En spelare som kan gå otroligt långt då hon är född 1999.

Dessa lagen möttes i kvalet förra säsongen om vem som skulle ta platsen i SSL. Jag var på den andra matchen i Varberg när det skulle avgöras där Kalmarsund kontrade hem den matchen. Warberg var det klart bättre laget men Kalmarsund var då effektivare. Warberg fick sedan en förfrågan om att ta en plats då ett lag drog sig ur. Den platsen tog man och man gör det bra. Fick bl.a. revansch på Kalmarsund som man slog med 5-3 i Varberg.

Att vi får 2.08 på en bortaseger känns riktigt bra på förhand. Jag spelar Warberg @2.08 hos Nordicbet med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip