Endre har jag varit skeptisk till under säsongen men det börjar se bättre ut och ska ha bra chans att vinna hemma mot Malmö.

Hemmalaget från Gotland har haft en svajig säsong men nu tycker jag det finns positiva vibbar från Endre. Laget har en bra förstakedja som producerat hela säsongen men det har varit skralt där bakom. Men nu är Sara Steen tillbaka efter lång frånvaro och gjorde poäng direkt i återkomsten. Hennes närvaro gör att Jakobsson nu får en lekkamrat i andrakedjan och det betyder mycket. Dessutom har Boberg kommit tillbaka efter att ha blivit mamma. Hon gick rakt in i förstafemman förra matchen.

Malmö är en besvikelse den här säsongen. Behöver poäng för ligger just nu inte på slutspelsplats. Men jag är inne på att det här blir för tufft. Har två stjärnor i laget men övriga lagen börjar se samma mönster och bakom dessa görs det inte många poäng.

Endre spelade riktigt bra mot Warberg senast och fyra måls marginal kunde ha varit större när matchen var slut. Mycket folk på läktaren då och vi kan räkna med detsamma när Malmö reser till Gotland.

Jag spelar Endre -1,5 @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip