Ö11,5 mål mellan AIK-Mullsjö spelas idag.

Lagens tre senaste matcher:

Dalen-AIK 2-1
AIK-Sirius 10-4
Växjö-AIK 12-7

Mullsjö-Linköping 6-2
Mullsjö-Höllviken 8-3
Thorengruppen-Mullsjö 4-8

På förhand känns detta som en riktig rolig match att se på. AIK har stort självförtroende trots förlusten senast mot Dalen. På hemmaplan har man 4 raka vinster och vanligtvis ser vi ett offensivt AIK i Solnahallen. Har ett lag som ska vinna på genom offensiven och det ser man när man kollar deras senaste matcher.

Dalen 2-1 (b)
Sirius 10-4 (h)
Växjö-AIK 12-7 (b)
Thorengruppen 7-5 (b)
Höllviken 8-4 (h)
Storvreta 12-4 (h)
Pixbo 6-9 (b)
Karlstad 5-11 (b)

Ja, det är mycket mål både framåt och bakåt. Stefansson som ligger femma i poängligan, imponerar stort på mig. Har gjort 41 mål på 25 matcher i sin fösta säsong i SSL. Är inte särskilt aktiv i själva spelet men har två kedjekompisar som gillar att ha mycket boll och det gör då att Stefansson kan vara mycket framför mål och vara ett ständigt hot därinne.

Mullsjö har fyra raka segrar och klättrat upp på en fin tredje plasts i tabellen. Har en första femma som är en av dom bättre i hela serien. Blir väldigt jobbiga att möta när dom får tryck på motståndarna. Men just att man gärna vill få igång ett tryck på motståndet kan vara dumt mot just AIK. För Stefansson kommer ligga och fiska för att kunna gå på kontring. Förra matchen blev det just det som hände. Mullsjö hade mycket boll men AIK är väldigt glada i att kunna kontra. Förra matchen slutade med galna 11-10 till Mullsjö.

Vi behöver inte få 21 mål idag men tror att chansen är stor att vi får minst 12 mål i den här matchen. Jag spelar Ö11,5 mål @1.80 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip