OS-handboll 3/8
Ytterligare en bra dag igår, bara hoppas det håller i sig.


Sista omgången för damerna där 6 lag redan är klara för kvartsfinal, dock är placeringarna fortfarande viktiga.


Ungern-Nederländerna kl.09:00
Blir ju lite av en upprepande papegoja i ett gruppspel när det är samma lag om och om igen. Men jag gillar fortsatt vad Ungern visar upp och de står nu på 5 poäng med bara en förlust som kom i en jämn match mot Frankrike. Klujber & Lukacs ger Ungern en av turneringens bästa högersidor, utöver det har Ungern ett bättre försvarsspel än Nederländerna i mina ögon.

Nederländerna har ett lite mer namnkunnigt lag med Abbingh, Polman mfl men man släpper ibland till lite väl mycket bakåt och det tror jag gör den här matchen jämnare än marknaden tror. Nederländerna kommer från enkla segrar mot Spanien & Brasilien men Ungern är starkare än de lagen så jag tycker linan är tacksam på Ungern här.


Ungern +3.5 mål @ 1.95(4/5U)
Ungern @ 5.00(1/5U)


Spanien-Frankrike kl.11:00
En helt betydelselös match där Spanien är utslagna & Frankrike redan vunnit gruppen. Min tanke är att Frankrike mest vill gå runt på alla spelare och gå in till kvartsfinalen med så mycket energi som möjligt & såklart utan skador.


Spanien bör vilja avsluta turneringen med någon form av heder och jag tror inte att man bara ställer in skorna & låter sig bli överkörda.


En öppen match där jag tror man byter en del mål med varandra bör göra att Frankrike inte springer iväg i protokollet.


Spanien +5.5 mål @ 2.06(3/5U)


Brasilien-Angola kl.14:00
En helt avgörande match om vilka som får spela kvartsfinalen. Båda förlorade stort i senaste matchen mot Frankrike resp Nederländerna men det syntes i andra halvlekarna att fokus låg på denna match.

Jag håller Brasilien högst här och förutom de Paula som såklart är viktig i den här typen av match så har Brasilien ett betydligt bättre försvars- och målvaktsspel än Angola. Brasilien har hållit ner Frankrike på 26 mål, Ungern på 25 mål & Spanien på 18 mål. Försvaret är riktigt bra & längst bak har man en av turneringens bästa målvakter i Moreschi och det avgör den här matchen.


Brasilien @ 1.86(4/5U)


Slovenien-Sverige kl.16:00
Sverige spelar för en så bra placering som möjligt men någon gruppseger blir det inte oavsett. Seger kommer mest troligt sluta med en andraplats men en tredjeplats som väntar vid förlust spelar ingen större roll. Slovenien däremot måste vinna och sen hoppas att Norge och Danmark vinner vilket är troligt så vid seger når Slovenien mest troligt kvartsfinal.


Sverige vinner nog på grundkapacitet men Slovenien är mer motiverade här och skulle kunna skrälla, tror hur som inte Sverige öser på i ledning när man inte behöver.


Slovenien +5.5 mål @ 1.78(3/5U)


Trevlig lördag!

This is the stats tab
This is the post tip