Det har blivit dags för en av fyra majors i golfvärlden! US Open tar i år plats på Pinehurst Resort i North Carolina, av många rankad som en av de svåraste banorna i hela USA. En extremt lång bana som heller inte är speciellt rak, vilket gör det till en tuff utmaning där drivern specifikt måste gå i den riktning man vill.

Sveriges nya superstjärna

Scottie Scheffler att leda efter första rundan till 11.00 hos bet365 :

Världsettan och den fullständigt suveräna Scottie Scheffler kliver in i årets US Open med ett massivt favoritskap, och det med all rätt. Oddsen på att han vinner hela turneringen är dock lite väl låga för att jag ska bege mig dit.
Intressantare tycker jag det dock är att han står i 11.00 hos bet365 att leda efter den första rundan. Så sent som förra veckan låg han i toppen efter första rundan, och i de två senaste major-turneringarna har han startat veckan med att slå väldigt låga första-rundor i både the Masters och the PGA Championship.
Det hade självklart inte förvånat mig om Scottie Scheffler gick och vann även den här turneringen, men då oddsen enligt mig är lite väl låga tycker jag istället det finns finare värde i att han leder tävlingen efter första rundan till 11.00 gånger pengarna hos bet365 !

Ludvig Åberg att sluta topp 20 till 2.05 hos bet365 :

Vi börjar givetvis med vårt svenska hopp. Ludvig Åberg har som de flesta vet tagit golfvärlden med storm och kliver nu in i sin första US Open med en femteplats i ryggen förra helgen när the Memorial Tournament spelades. Han var även endast en av elva spelare som slog under par under förra veckans turnering. En knäskada har gäckat honom en aning den senaste tiden, men förra veckans prestation visar att det inte är något som stör honom speciellt mycket.
Vi har tidigare sett att han kan prestera i majors trots sin unga ålder då han med en andraplats i the Masters endast besegrades av suveräna Scottie Scheffler.
Över de senaste 36 rundorna på touren rankar han topp 10 inom i princip samtliga viktiga kategorier av spelet.
Ludvig Åberg är så pass bra att det inte är någon favorisering på grund av att han är svensk. Han är en av förhandsfavoriterna, och att spela Ludvig Åberg till 21 gånger pengarna hos bet365 behöver inte vara dumt.
Jag landar dock i Ludvig Åberg att sluta topp 20 till 2.05 hos bet365 är väldigt fint!

Max Homa att sluta topp 30 till 2.05 hos bet365 :

Här tycker jag vi har en man som är lite väl högt upp i oddslistorna. Max Homa är en av världens bästa golfspelare och kommer in med en betydligt mycket bättre form än oddsen visar. Han slutade delad trea i the Masters för ett par månader sedan och har sedan dess två stycken topp 10-placeringar på två tuffa banor som Bay Hill och Quail Hollow visar att han har vad som krävs för att spela bra på tuffa golfbanor.
Homa står på 6 vinster på PGA-touren hittills i sin karriär, men står ännu utan någon majorseger.
Han står i hela 46 gånger smeten att vinna hela turneringen för den som vill gå åt det hållet, men att han slutar topp 30 i hela turneringen till 2.05 hos bet365 tycker jag är för bra för att inte ta.

This is the stats tab
This is the post tip