Speltips: Aston Villa rak seger till 1.67 hos bet365 .

ÄNTLIGEN dags för Champions League-fotboll igen där Aston Villa gästar Young Boys borta i Schweiz!

Schweiziska Young Boys lyckades kvala in till det här Champions League-gruppspelet genom att slå ut Galatasaray efter 2 raka vinster och totalt 4-2. Givetvis extremt starkt att slå ut ett bra Galatasaray.
Starten man har fått på den inhemska ligan har dock varit allt annat än bra. Efter 6 omgångar ligger man SIST. Endast 3 inspelade poäng genom 3 oavgjorda matcher vilket gör att man ännu står utan seger i ligaspelet. Den inhemska ligan i Schweiz är något av ett getingbo med lag som håller rätt lika nivå, men att man ska ligga sist efter 6 omgångar är såklart ett rejält snedsteg.

Aston Villa kommer till den här matchen med 3 segrar och 1 förlust i inledningen av Premier League-säsongen. Förlusten man åkte på var på hemmaplan mot Arsenal vilket såklart inte är något att skämmas över.
Senast kommer man från en extremt stark vändning på bortaplan mot Everton under lördagen, där man låg under med 2-0 men lyckades vända och vinna med 3-2.

John Duran står redo

Spelmässigt har prestationerna från Villa inte varit super hittills, men trots det är det starkt att ta både segrar och poäng trots det. Det blir spännande att se hur mycket man vågar rotera i en match likt denna. Startar Watkins, eller får glödhete inhopparen John Duran chansen från start efter sitt sanslösa mål i lördags?
Jag tycker Villas trupp har en okej bredd, och är rätt spänd på att se ett par spelare i den här matchen och som vill visa framfötterna.

Jag tycker som sagt inte att Aston Villa har startat säsongen på ett speciellt imponerande sätt rent spelmässigt, men det finns en tyngd och kraft i laget som inte får underskattas trots att man inte bjuder på något skönspel.
Ollie Watkins öppnade målkontot x2 senast mot Everton och redan nämnde John Duran står redo att starta.

Defensivt släpper man visserligen in en del mål, men det är en defensiv som jag tror kommer bli bättre och bättre och mot ett Young Boys som fortsatt letar fotfäste.

Young Boys visade mot Galatasaray att man kan stå upp mot bra lag, men det ska också sägas att Gala var minst lika bra, om inte bättre, i båda de matcherna.
I ligaspelet har kräftgången varit ett faktum, och när ett Aston Villa med en självförtroende-höjande vändning senast kommer på besök tror jag Schweizarna får det tufft.

Den raka bortasegern på Aston Villa till 1.67 hos bet365 nöjer jag mig med i en match jag annars tror kan bli rätt målrik, så ett målspel behöver inte alls vara dumt heller!

This is the stats tab
This is the post tip