Speltips: Manchester City asian -1,5 till 1.88 hos bet365 .

Wolves mot Manchester City tar plats som den första av två Premier League-matcher under söndagen!

Hemmalaget Wolves har fått en horribel start på Premier League-säsongen. Endast en ynka poäng har man lyckats skramla ihop på de första sju omgångarna och den så hyllade Gary O’Neil har helt plötsligt blivit rejält ifrågasatt på tränarposten.
På pappret har Wolves ett lag som nog inte bör riskera att åka ur, men det är samtidigt en trupp som enligt mig överpresterade rätt rejält förra säsongen.

Senast innan uppehållet kommer man ifrån en overklig match mot Brentford på bortaplan. 5-3 slutade den matchen, där det stod 4-2 till Brentford redan i paus. Försvarsspelet hittills den här säsongen har varit alldeles för svagt, där man släppt in hela 21 mål redan, sex mer än Southampton och Everton som släppt in näst flest på 15.

Manchester City fortsätter jakten på Liverpool i toppen av tabellen. Två raka poängtapp mot Arsenal respektive Newcastle har gjort att man är en poäng efter Liverpool efter sju omgångar, och segern mot Fulham innan uppehållet var viktig.
Matchen mot Fulham var en match som man trots allt hade rätt god kontroll på till slut efter Jeremy Doku’s 3-1 mål med knappa tio minuter kvar, innan Muniz reducerade och gjorde match av det.

Nathan Aké och Kevin De Bruyne är de enda två tveksamma spelarna till den här matchen, men Pep Guardiola hoppas att bägge ska vara redo för resan till Wolverhampton.

City blir för tunga

Så som Wolves har sett ut hittills den här säsongen har jag extremt svårt att se hur man ska orka stå emot ett utvilat Manchester City. Som redan nämnt har Wolves försvar läckt som ihåligt tält hittills den här säsongen, och att Haaland och kompani inte ska kunna utnyttja det känns orimligt.

Offensivt har Wolves trots allt en del spets, men jag tror inte Pep Guardiola är nöjd med antalet mål City har släppt in hittills den här säsongen, och lär ha tryckt på just det under uppehållet.
Pep vet även att man inte har råd att tappa speciellt många fler poäng i den här toppstriden. De två senaste åren har det stått mellan City och Arsenal, men nu har även Liverpool lagt sig i den leken vilket gör att ytterligare ett lag isåfall behöver rundas. Jag tror inte City tar lätt på den här matchen alls.

City har Champions League nästa vecka, men där ställs man mot Sparta Prague vilket är ett beskedligt motstånd, så huvudfokus måste ligga på den här matchen mot Wolves.

Jag tror tyvärr inte ett svagt och självförtroendelöst Wolves orkar stå emot City, och gör det inte svårare än att testa Manchester City asian -1,5 till 1.88 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip