Wolverhampton sparkar igång den här helgen med Leicester på Molineux.

Wolves fick - minst sagt - jobbiga 90 minuter på Etihad i måndags. Både tidigt baklängesmål samt ett rött kort på Boly gjorde att det mer handlade om att inte låta det rinna iväg. Inte bli förnedrade, vilket man klarades sig ifrån. 3-0 får ses som ett bra resultat med omständigheterna i tanke efter det gått 20 minuter av matchen.

För den som inte trivs med karuseller lär inte vilja kolla Leicesters senaste matcher. Kan bli åksjuk genom att bara titta på de resultaten. Vinner mot Man City, följer upp med en förlust mot Cardiff på hemmaplan. Efter det vinner laget med 2-1 mot Everton på Goodison Park. Sen åker man ur FA-cupen mot League two-gänget, Newport County. Senast blev det förlust hemma mot Southampton med 2-1. För att dra några slutsatser så är det ett Leicester som höjer sig när motståndet är bättre. Spelar på den nivån motståndarna är på och blir därför jämna matcher - oavsett vilket lag som står på andra sidan.

Wolverhampton har gått över den här linan i tolv av deras 13 senaste matcher. Har en härlig offensiv som går direkt mot mål, och med underbara kross som sårar motståndets backlinje med en boll. Leicester har gått fem av de senaste sex matcherna över linan. Två lag som ligger i mitten av tabellen och kan spela fotboll utan att känna någon vidare press. Viljan att lyckas med något lär vara större än rädslan att misslyckas, så jag tror vi får en trevlig eftermiddagsmatch på Molineux.

Jag spelar över 22,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip