Speltips: Lyon rak seger till 1.90 hos bet365 .

Damernas Champions League rullar vidare och vi vänder blickarna mot mötet mellan Wolfsburg och Lyon!

Wolfsburg kommer senast från en rejäl skalp hemma i Bundesliga, när man besegrade Bayern München med 2-0 på hemmaplan. Ett väldigt fint resultat som visar på höjden man besitter när saker och ting stämmer. Det var dock en match som kunde gått lite åt vilket håll som helst, men Vivien Endemanns 1-0 redan efter 5 minuter var viktigt.

I Champions League inledde man dock med en förlust. 1-0 mot Roma på bortaplan var väl inte optimalt, men heller inte ett fruktansvärt resultat. En jämn match som även den kunde slutat lite hur som helst.

Bortalaget Lyon fortsätter att gå som tåget i samtliga tävlingar man deltar i. Man har för tillfället inte släppt in mål på fyra matcher, och i tävlingssammanhang står man just nu på fem raka segrar och en målskillnad på 22-2. Ruskigt siffror.

I Champions League inledde man med att planenligt besegrade Galatasaray på hemmaplan. En fullständig överkörning statistiskt och siffrorna hade definitivt kunnat blivit betydligt mycket större.

Wolfsburg är ett väldigt bra fotbollslag. Det visade man inte minst senast i ligan när man besegrade ett av världens bästa lag i Bayern München. Nu ställs man dock mot ett lag som inlett säsongen fullständigt överlägset.

Jag tror rätt och slätt att Lyon blir alldeles för tunga och spetsiga för Wolfsburg att stå emot. Vi har även sett under säsongen att Wolfsburg verkligen inte är oslagbara. Man har poängtapp på kontot hemma i Bundesliga och trots hemmaplan tror jag Rebecka Blomqvist och hennes lagkamrater får det tufft här.

På pappret är man ett av världens bästa lag, och med den inledningen på säsongen man har fått tror jag man vinner även det här av bara farten. Den raka segern på Lyon testas till 1.90 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip