I en tuff veckomatch, i den tyska Bundesliga, får formstarka Wolfsburg besök av stormakten Dortmund. Wolfsburg har en fin form och är ett obesegrat lag i de sju senaste omgångar. Dock är de inget mer än ett mittenlag, som ligger på en elfte plats i tabellen. Dortmund är ett helt nummer större, som också har segrar i ryggen och bara tre poäng upp till de regerande mästarna Bayern München, i toppen av tabellen. Marknaden har Dortmund som en liten favorit till seger - trots att de borde vara klara favoriter till att kamma hem alla poäng.

Sedan tränaren Niko Kovac anslöt till Wolfsburg har det blivit en bra effekt, efter september månads landslagssamling. Med fyra segrar och tre oavgjorda tillställningar har resultaten gått deras väg. I de senaste omgångarna har segersiffrorna skrivits med stora tal. Målskillnaden har varit 7:0 mot Bochum och Mainz. Det finns ingen utpräglad målskytt utan fullträffarna har fördelats. Sex spelare har nätat två till tre ligamål. Dock har Wolfsburg haft det svårt mot de bättre lagen - med klara förluster över Bayern och RB Leipzig.

Även denna säsong utmanar Dortmund om en ligatitel. Med tre imponerande segrar bakom sig, över Stuttgart, Eintracht Frankfurt och Bochum, ser det väldigt bra ut i truppen. Anfallaren Youssoufa Moukoko har tagit ett stort steg i utvecklingen och nätade två gånger om sist - totalt uppe i sex ligamål. Samt att Jude Bellingham på mittfältet har blivit en världsstjärna, som spelar på den absolut högsta nivån. Tränaren Edin Terzic ska också ha enormt beröm över att ha förstärkt defensiven, då Dortmund också är svåra att bryta ner nuförtiden.

Wolfsburg är fortsatt utan Kevin Paredes, Bartol Franjic och Max Kruse. I Dortmunds sjukstugan finns Sebastien Haller, Marius Wolf, Mahmoud Dahoud, Mateu Morey, Jamie Bynoe-Gittens, Thomas Meunier och Tim Rothe. Däremot är lagkaptenen Marco Reus tillbaka. Även om Wolfsburg har varit aktiva i målprotokollet väntar en blytung uppgift mot ett betydligt större lag - som är mer än kapabla till att bryta deras förlustfria svit.

Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Dortmund tar alla tre poäng mot Wolfsburg. En rak tvåa i matchen.

Speltips Wolfsburg - Dortmund:
2. Odds 2.12 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Wolfsburg:
Koen Casteels, Ridle Baku, Sebastiaan Bornauw, Micky Van de Ven, Paulo Otavio, Patrick Wimmer, Felix Nmecha, Maximilian Arnold, Yannick Gerhardt, Jakub Kaminski & Omar Marmoush.

Preliminär startelva - Dortmund:
Gregor Kobel, Raphael Guerreiro, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Niklas Süle, Salih Özcan, Jude Bellingham, Giovanni Reyna, Julian Brandt, Karim Adeyemi & Youssoufa Moukoko.
---

This is the stats tab
This is the post tip