Speltips: Manchester United över 2,5 kort @ 1,78 - Coolbet -

Två lag som blandat och gett i säsongsinledningen möts på London Stadium när West Ham och Manchester United ställs mot varandra under söndagseftermiddagen.

Hammers på 15e plats har hållit sig i London i sex av åtta matcher. Fem av dem på slutet och behöver inte heller här resa från huvudstaden när man gästas av Manchester United. 2-2-4 är ungefär vad man hade förväntat sig om man ser på motståndet. Aston Villa, Manchester City, Chelsea och Tottenham har varit för tuffa, kryssat mot Fulham och Brentford samt tagit trepoängare mot Crystal Palace och Ipswich.

Truppen är väl på pappret något starkare än i fjol. Behövde inte sälja några spelare man ville behålla med har lånat ut Nayef Aguerd, Kurt Zouma och James Ward-Prowse.

Känns lite som att man kopierat Chelsea lite dumdristiga taktik och betalat överpriser för spelare som Max Kilman, Aaron Wan-Bissaka och Luis Guilherme. Tycker dock att Niclas Füllkrug och Crysencio Summerville på sikt kan vara bra förvärv. Så här långt har Summerville inte kommit upp i Leeds-standard medan Füllkrug varit och är skadad och därmed ännu ej kunnat göra själv rättvisa.

Har flera tuffingar på mitten som inte är främmande för att ta varningar och spela tufft. Om vi räknar liga och cup så har Edson Alvarez (4 gula, 1 rött), Tomas Soucek (3 gula), Carlos Soler (3 gula) och Lucas Paqueta (3 gula). Mohammed Kudus kortlös fram till senaste matchen då han tog rött mot Tottenham och är nu avstängd. Kan säkert komma en del kort i matchen för båda lagen här, mer om det senare.

Manager Julen Lopetegui bör väl ändra om lite i startelvan efter 1-4 torsken mot Tottenham. Edson Alvarez, Carlos Soler, Vladimir Coufal och Crysencio Summerville finns att tillgå och önskar starttröjor.

Tuff match med kortglad rättskipare

Manchester United är bara två placeringar före West Ham och har 3-2-3 på sina åtta första matcher. Även för The Red Devils så är resultaten ungefär som förväntade. Fulham, Southampton och Brentford har besegrats. Kryssat mot Aston Villa och Crystal Palace medan det blivit noll poäng mot Brighton, Liverpool och Tottenham.

Kommer närmast från 1-1 borta mot Fenerbache i Europa League och har gott om matcher framöver då det är ligacup-fight mot Leicester 30/10, Chelsea hemma i Premier League 3/11, PAOK hemma i Europa League 7/11 och åter hemmamatch mot Leicester 10/11 då i ligan. Bra resultat i dem matcherna och Erik ten Hag kan andas ut en del på tränarbänken men blir det svaga nuffror så blir det svårt för ledningen att behålla nederländaren på manager-posten.

Har fortsatt lång skadelistan med namn som Leny Yoro, Luke Shaw, Jonny Evans, Harry Maguire, Kobbie Mainoo, Tyrell Malacia, Antony och Mason Mount. Kanske kan Evans och / eller Antony medverka efter sena tester men lutar åt att ten Hag kommer sakna åtta spelare.

Kommer testa kortspel på Manchester United i denna match. Över 2,5 kort tycker jag att bortalaget bör uppnå. Lisandro Martinez, Victor Lindelöf, Casemiro och Bruno Fernandes är tänkbara kortplockare. Även ytterspringarna Marcus Rashford och Alejandro Garnacho brukar mellan varven inte vara så pigga på att ta jobbet hemåt och välja det enkla alternativet att ta en tidig frispark för att förhindra kontring.

West Ham har en hel del retstickor i laget som gärna både tar och delar ut smällar men även låter käften glappa. Edson Alvarez, Lucas Paqueta och Tomas Soucek är bra på att provocera motståndarna. Carlos Soler har tuff spelstil och sedan förväntas Crysencio Summerville starta och han är snabb och svårfångad på kanten.

Domare i matchen är kortglade David Coote som delat ut 22 kort på 4 matcher i Premier League den här säsongen. Gav förvisso bara två till Man U senast han dömde dem men ökar förhoppningsvis på det med minst ett till kort här.

This is the stats tab
This is the post tip