Två lag med dunkel form drabbas samman i Europa League semifinalen när West Ham United gästas av Eintracht Frankfurt. Det första av två möten spelas på Londons Olympiastadion. West Ham kommer till mötet från en stark insats i derbyförlusten mot Champions League mästarna Chelsea. Frankfurt lyckades bryta sin förlusttrend genom att spela oavgjort i Bundesliga mot ett annat mittenlag i form av Hoffenheim. Båda lagen har varit lysande i Europa League. Dock har West Ham varit snäppet bättre.

Att få spela ute i Europa är av högsta prioritering för tränaren David Moyes och hans West Ham. I Premier League tabellen är de sjuan, som innebär en kvalbiljett till Europa Conference League. Ambitionerna är betydligt högre. Efter att ha slagit ut Sevilla och Lyon i slutspelet ser West Ham oerhört starka ut. Med Jarrod Bowen och Declan Rice på mittfältet i högform, samt Michail Antonio på topp, finns det kvalité nog för att vinna turneringen. Även om formen på sistone inte har varit helt på topp i ligaspelet.

Det är en formdipp även hos gästerna, som hade två raka förluster mot Freiburg och Union Berlin innan det blev 2 - 2 senast hemma mot Hoffenheim. Den enda chansen för Frankfurt att spela ute i Europa nästa säsong är genom att vinna Europa League. I Bundesliga är det kört, då det är 10 poäng upp till sexan Union Berlin - med tre omgångar kvar att spela. Daichi Kamada och Filip Kostic har varit framgångsrika målskyttar i Europa League, där Real Betis och FC Barcelona har slagits ut. Imponerande.

Medan West Ham har avbräck i defensiven på skadade Issa Diop, Kurt Zouma och Angelo Ogbonna har gästerna avbräck på Evan N'Dicka och Kristijan Jakic - som båda är avstängda. Dock skötte sig West Ham utmärkt i försvaret ändå senast mot Chelsea. Det ska de klara av även mot Frankfurt, samt bryta ner motståndarna som har visat sig vara sårbara i defensiven. Jag krånglar inte till det. Ettan är sund. Därmed lägger jag ett spel på att West Ham vinner det första av två möten mot Frankfurt.

Speltips West Ham - Eintracht Frankfurt:
1. Odds 2.04 hos Nordicbet & Betsafe .

---
Preliminär startelva - West Ham:
Alphonse Areola, Aaron Cresswell, Craig Dawson, Ben Johnson, Arthur Masuaku, Tomas Soucek, Vladimir Coufal, Declan Rice, Pablo Fornals, Jarrod Bowen & Michail Antonio.

Preliminär startelva - Eintracht Frankfurt:
Kevin Trapp, Tuta, Martin Hinteregger, Makoto Hasebe, Ansgar Knauff, Djibril Sow, Sebastian Rode, Filip Kostic, Daichi Kamada, Jesper Lindstrøm & Rafael Borre.
---

This is the stats tab
This is the post tip