Speltips: BLGM & över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

13:30 sparkar ett Londonderby igång omgång 5 av Premier League när West Ham välkomnar Chelsea till London Stadium!

West Hams start på säsongen har varit väldigt upp och ner. Två förluster, en seger och ett kryss är facit hittills vilket nog inte var vad man hoppades på när man gick in i säsongen. Bortsett från möte med Manchester City har spelschemat heller inte varit oöverkomligt, så det har blivit dags för West Ham att växla upp en aning.
Julen Lopetegui har ännu inte riktigt satt en elva är känslan. Offensiv kvalité finns definitivt, och det blir spännande att se när man får det att lossna.

Chelsea kommer senast från en krampaktig 1-0 seger mot Bournemouth på bortaplan. Nkunku avgjorde den matchen sent på assist av Jadon Sancho, och efter det blir det spännande att se hur Chelsea väljer att formera den där offensiven mot West Ham.
Defensivt har man tajtat till det en aning efter att ha läckt rejält i början av säsongen, men jag är fortfarande inte såld på den backuppsättningen man har.

Ovisst derby

Känslan på förhand är att detta möte är väldigt ovisst. West Ham är absolut förmögna att bjuda upp till dans hemma på London Stadium.
Man har dock inte riktigt fått det att stämma så här långt den här säsongen och jag har därför väldigt svårt att lägga några pengar i deras ringhörna.

Jag har dock även svårt att göra detsamma i Chelseas. Jag tycker fortsatt att man ser svaga ut i stunder, och insatsen senast mot Bournemouth var absolut inget att hänga i granen trots att man vann.
Offensivt flödar det såklart av kvalité, men man väntar fortsatt på att man ska sätta en lite tydligare startelva. För så här mycket kan man inte snurra på spelare och tro att man ska få kontinuitet i saker och ting.

Jag tycker att båda lagens sämsta lagdelar finns defensivt. Offensivt finns det kvalité i båda lagen, och jag väljer därför att kliva in på målspelet i det här Londonderbyt. BLGM & över 2,5 mål i matchen testas till 1.72 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip