Allbäck här! Den engelska ligafotbollen är tillbaka efter en vecka fylld av fantastisk fotboll från Champions League. Under söndagen siktar vi in oss på mötet mellan West Ham och Brentford, där gästerna kommer från en lysande prestation mot Liverpool senast (3-3). Undertecknad kommer trots den prestationen att gå emot laget i mötet mot West Ham, som är i storform för tillfället. Jag väljer dessutom att stryka under på att Michail Antonio och hans insats är nyckeln i det här mötet.

Om vi börjar med hemmalaget West Ham, så ser vi att man har tagit tillbaka vinnarspåret efter en förlust mot Manchester United för två omgångar sedan. I det mötet saknades nyckelspelaren Michail Antonio och det var tydligt att laget saknade spetsen. Sedan dess har laget spelat två matcher och vunnit båda, där Antonio själv var tillbaka som huvudperson i den senaste matchen. Det sena avgörandet mot Leeds ger laget hopp och tro på att den här fina trenden kan fortsätta. När man dessutom möts av Brentford på hemmaplan är hoppet om tre poäng ännu större. På pappret är West Ham det bättre laget och när Brentford kommer från en såpass stark prestation som senast är det bra att understryka West Hams fina form.

Förutom att vi håller tummarna för att Pontus Jansson gör en bra prestation i den här matchen och att det blir en sevärd match så väljer jag att gå för den raka hemmasegern. Här skall West Ham dra nytta av att man är det starkaste laget och i mina tankar är det en helt annan uppgift för gästande Brentford än vad det var senast mot Liverpool. Brentford behöver ytterligare en maxprestation här för att knipa samtliga poäng och det är tufft att nå den. Ettan spikas på London Stadium!

/ Marcus Allbäck

This is the stats tab
This is the post tip