Dags för ett klassiker-möte på The Hawthorns! West Brom tar emot ett nedflyttat Burnley som kommer försöka studsa tillbaka upp till finrummet direkt.

Hemmalaget West Bromwich har börjat säsongen svajigt. Med fem kryss, en vinst och en seger på dem inledande sju omgångarna har man landat på en 12:e plats i gettingboet som är The Championship. I West Brom finns det faktiskt en hel del kvailté i de främre delarna av laget, i form av Grady Diangana och Karlan Grant. I Diangana har man en relativt ung spelare med erfarenhet från Premier League i West Ham, och i Karlan Grant en 9:a som mäktade med respektabla 18 mål förra säsongen i West Bromwich.

I de bakre leden finns finns även där kvalité, men även fast ett mittlås som heter Semi Ajayi och Dara O´Shea känns spännande, vet man aldrig riktigt vad man får. I detta möte ryktas även West Brom få klara sig utan Ajayi, vilket troligtvis bereder plats för Kyle Bartley.

I bortalaget Burnley har Vincent Kompany hämtats in som ny tränare från belgiska Anderlecht, och har fått fart på maskineriet både fort och hyfsat bra. Med tre raka segrar i ryggen och endast en förlust på de inledande sju omgångarna (borta mot Watford) kommer man in i detta möte med gott mod. Denna ända ändringen man verkar bli tvingade till är att målvakten Arijanet Muric troligtvis missar matchen och ersätts av Bailey Peacock-Farrell.

Premier League-truppen från i fjol är till stora delar intakt, där man har ersatt tappet av Maxwell Cornet med Nathan Tella från Southampton. Längst fram finns fortfarande pålitlige Jay Rodriguez som redan har stått för tre mål denna säsong på fyra starter.

Burnley snittar hittills näst mest mål per match i hela ligan, medan West Brom landar på en sjätteplats i samma tabell. Detta, adderat med West Bromwich tapp i försvarsleden samt Burnleys ändring på målvaktsposten, gör att jag ser värde i överlinan i denna match, och det hittas till hela 2.10 på bet365 .

---
Preliminär startelva West Bromwich:
Button - Furlong, O´Shea, Bartley, Townsend - Molumby, Yokuslu - Wallace, Swift, Diangana - Grant.

---
Preliminär startelva Burnley:
Peacock-Farrell - Roberts, Harwood-Bellis, Taylor, Vitinho - Cullen, Cork, Brownhill - Zaroury, Rodriguez, Tella.

This is the stats tab
This is the post tip