Verona tar emot Torino i Serie A på fredagskvällen. Här är mitt speltips!

Senaste möten
Verona - Torino 1-2
Torino - Verona 0-0

SERIE A
5. Torino 4 2 2 0 5:3 2 8
7. Verona 4 2 0 2 6:5 1 6

Verona hemma
2 1 0 1 3:3 0 3

Formen
F, V, F, V, F

Senaste match
Lazio - Verona 2-1

Torino borta
2 1 1 0 3:2 1 4

Formen
V, O, V, V, O

Senaste match
Torino - Lecce 0-0

Preliminära elvor (Gazzetta dello Sport)

Verona (3-4-2-1) Montipo - Dawidowicz, Coppala, Magnani - Tchatchoua, Belahyane, Dani Silva, Laziovic - Livramento - Tengstedt, Masquera

Saknar: Serdar, Cruz
Osäkra: Frese, Duda, Harroui, Kastanos, Suslov

Torino (3-5-2) Milinkovic-Savic - Walukiewicz, Maripan, Lazaro - Ricci, Linetty, Ilic, Borna Sosa - Adams, Zapata

Saknar: Schuurs, Savva, Ilkhan, Vojvoda
Osäkra: -

Tror på öppen match

Två lag som öppnat säsongen rätt så friskt möts på fredagskvällen i vackra Verona och på klassiska Stadio Bentegodi. Jag såg Verona senast mot Lazio och även om de torskade så tyckte jag att man såg att det var ett välstrukturerat lag som hade en hel del offensiva hot. Inte minst strikern Tengstedt från Danmark. Men där finns många andra också. Verona har inlett säsongen med att spöa Napoli med hela 3-0 hemma, torska mot Juve 0-3, slå Genoa borta 2-0 och nu senast förlora med 1-2 borta mot Lazio. Men det var verkligen inte så att man skämde ut sig som sagt. Jag tycker att Verona och tränare Zanetti ser rätt bra ut och det bör inte vara någon fara för en bottenstrid där är känslan. Verona har en del spelare på skade- och osäkralistan. Men Zanetti får ändå ut en kompetent elva som kan gå för tre poäng.

Även Torino ser fina ut i mina ögon. Laget har faktiskt inte ens förlorat ännu. Då har man ändå mött lag som Milan (2-2) och Atalanta (2-1) och utöver det 1-0 borta mot Venezia och nu senast mållöst hemma mot Lecce. Där framme har vi ett fint anfallspar i Adams och fysmonstret Zapata. Jag tror att även Torino kommer gå för tre poäng här och att vi får se en öppen och rolig match mellan två förmodade mittenlag som fått en bra start och har gott självförtroende.

SPELTIPS
Jag spelar båda lagen gör mål till 1.90 hos Quick Betting Casino (2/5 units)

This is the stats tab
This is the post tip