Hellas Verona:

Fjolårets krislag Hellas Verona, som överlevde ekonomiskt stålbad och spelarflykt och ändå lyckades säkra nytt Serie A-kontrakt, har inlett säsongen lovande och återfinns i mittens rike, på en tolfteplats, snarare än i bottenstriden. Hellas står noterade för tre segrar och fyra förluster på sju matcher.

Före landslagsuppehållet bröt Hellas en tre matcher lång förlustsvit genom att besegra Venezia. I Gialloblu har också varit målglada i säsongsinledningen med 12 gjorda och lika många insläppta och där lagets fyra senaste gått över 2.5-målslinan. Suet Serdar är tillbaka och spelredo efter två månader vid sidlinjen, men Pawel Dawidowicz, Cruz, Martin Frese, Harroui och troligtvis även Lambourde missar måndagens match.

Monza:

Har inte fått någon fin start på säsongen under nye tränaren Alessandro Nesta, som i somras ersatte Raffaele Palladino som lämnade för Fiorentina, och Monza är det enda laget i Serie A som ännu inte fått smaka på segerns sötma. Sju matcher, noll segrar, fyra kryss och tre förluster ger en nästjumboplats, på samma poäng som Venezia som parkerar på sistaplatsen.

Monza har haft lite bekymmer med målskyttet – särskilt under de inledande omgångarna - och bara producerat fem baljor på sju matcher. Före landslagsuppehållet knep man en pinne hemma mot Roma, efter att Dany Mota nätat i 1-1-matchen. Daniel Maldini, som vuxit ut till en viktig pjäs i offensiven och som fått landslagsdebutera för Gli Azzurri och göra pappa Paolo och farfar Cesare sällskap med den bedriften, är osäker till den här matchen med en axelskada han ådragit sig i träning. Kommer han inte till spel är det ett avbräck.

Monza jagar första segern

Monzas jagar första segern för säsongen och ser nog Hellas Verona som ett lag som går att slå, även om Hellas är favorit på förhand här. Monzas tröga målproduktion är nog anledningen till att marknaden förväntar sig en målsnål tillsällning på Bentegodi, men Hellas brukar bjuda på rejäla målkalas med mål i båda ändar och Monza har ändå gjort mål på lag som Roma, Inter, Bologna och Fiorentina den här säsongen. Över 2.25 mål kan testas till 1,96 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip