Speltips: Asian över 3 mål till 1.85 hos Quick Betting 


____


Omgången avrundas med ett viktigt möte, åtminstone för hemmalaget Västerås SK som verkligen är i akut poängbehov. Det har också märkts i transferfönstret då man varit väldigt aktiva på att hitta förstärkningar till laget. Spelmässigt har våren varit väldigt bra för hemmalaget och man dominerade väldigt många matcher, men ineffektiviteten gjorde att poängskörden blev väldigt skral. Nu är man jumbo med enbart åtta inspelade poäng och varje match blir således avgörande. För Häckens del känns det lite som ett mellanår där det varit många etablerade spelare/ledare som ska ersättas och där man värvat mycket på potential. Man har varvat bländande insatser med riktigt usla prestationer där de flesta usla varit på bortaplan och i synnerhet på gräs. 


Läget hos Västerås?
Har spelat en träningsmatch och det var mot ett b-betonat Sirius där man vann. Återigen en öppen matchbild med mycket omställningar där båda lagen bjöds på större chanser. På värvningsfronten har det hänt väldigt mycket där klubben signerat Viktor Granath från Halmstads BK, lite av en värvningskupp där Viktor nu gör comeback i klubben han hjälpte ta steget tillbaka. Spännande värvning som verkligen passar bra in i spelet och kommer ta en startplats direkt. Ett par dagar senare värvades även hans bror, Gustav Granath som vi alla känner till som en stabil försvarare i Degerfors men som närmast kommer ifrån Vejle. Abdelrahman Boudah Saidi lånas in från Hammarby. Vidare så är Daniel Ask och Elyas Bouzaiene nu spelklara vilket förstärker rejält. Medan Patric Åslund nu har lämnat för Djurgårdens IF. 


Läget hos BK Häcken?
Har varit och laddat upp med ett miniläger på Öland där man matchats mot Halmstads BK. En match där man vann med 4-2 och stod för en bra insats. Kommentarer från Layouni ”– Det var en bra insats i dag som visar att vi är på rätt väg. Det var skönt att vinna på gräs också. Vi måste bara sluta ge bort enkla mål. 
– Vi satte vår press bra och hade mycket hot i anfallsspelet. Vi måste minimera våra individuella misstag och bli bättre på att stoppa kontringar mot oss.” Till Häckens hemsida.
Utöver det är läget oförändrat förutom ett par lån som avslutas. Däribland Ishaq Abdulrazak, Edward Chiluyfa och Blair Turgott som nu lämnar klubben för Halmstad. Man får även tillbaka ett par lån och köpt loss Axel Lindahl från Kalmar FF. 


Desperationen efter tre poäng skapar en öppen matchbild?

VSK tror verkligen på detta och man menar allvar med värvningarna som inte bara skapar en större bredd utan även mycket spets. Det ska bli spännande att se vad laget kommer att åstadkomma under hösten men de kommer definitivt agera med desperation i varje match. Något som jag tror kan bidra till en riktigt fartfylld och härlig match på konstgräset. Häcken är inte direkt heller ett lag som gillar att stänga matcher eller för den delen har kvaliteten för att göra det. Man har oftast bara växlar för offensiven och där finns som vi alla vet alltid potential att göra flera mål i varje match. Nu ska målen lossna framåt för hemmalaget och man har nu sin hjälp av Granath, Ask, Boudah och Bouizaiene. Alla kreativa spelare som absolut kan ligga bakom mycket i offensiven men man får vara på sin vakt när ett utav seriens bästa offensiva lag kommer på besök. Har fastnat för överspelet här och ser framför mig en riktigt härlig match i återstarten.


Speltips: Asian över 3 mål till 1.85 hos Quick Betting

This is the stats tab
This is the post tip