Speltips: BLGM till 1.64 hos bet365 .
—-
Varberg hälsar Landskrona välkomna till Påskbergsvallen under måndagskvällen!

Varberg har haft en tuff säsong hittills, där man för närvarande ligger på negativ kvalplats, med endast en pinne ner till Örgryte på nedflyttningsplats.
Man inledde säsongen extremt svagt med endast 1 seger på de 8 inledande matcherna. Resultaten har väl varit något bättre efter det, men fortfarande inte tillräckligt bra.

I Landskrona är minerna desto muntrare. Man är serieledare och har chansen att utöka gapet ner till tvåan Öster till hela 7 poäng vid seger här mot Varberg.
Man avslutade vårsäsongen med 5 raka segrar och nu handlar allt om att försöka upprätthålla den fina formen man haft hittills, för då ligger avancemang till Allsvenskan nära.

Mål att vänta på Påskbergsvallen?

Landskrona går givetvis in i den här matchen som favoriter, och det raka spelet på Landskrona-seger till cirka 2.30 behöver absolut inte vara dumt.

Jag kommer dock gå en annan väg, och väljer ett målspel istället.
Att båda lagen gör mål i den här matchen ser jag som rätt troligt, mycket på grund av att matchen spelas på Varbergs hemmaplan.

Varberg har endast lämnat Påskbergsvallens gräsmatta mållösa en gång hittills den här säsongen. Matcherna på hemmaplan är ofta rätt målrika, där de senaste hemmamatcherna slutat:

4-3
2-2
2-1
1-3

Landskrona vet vi är förmögna att göra mål, och vinna, mot samtliga lag i den här serien. Att man skulle gå mållösa här har jag väldigt svårt att se.

Landskrona bör vinna, men med Varbergs hemmafacit i ryggen vad gäller målgörande tror jag definitivt vi kan få se mål åt båda håll här. 

Båda lagen gör mål i matchen till 1.64 testas hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip