Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

Efter Utsiktens seger mot Sandviken förra helgen har det blivit dags för lagen att ställas mot varandra igen, denna gången på Bravida Arena i Göteborg dit Sandviken reser med revansch att utkräva.

Utsiktens seger senast var väl något av en skräll, men faktum är att det nu endast skiljer 2 pinnar mellan Utsikten och Sandviken i tabellen.
Sandviken förlorade borta mot Degerfors innan uppehållet och nu efter uppehållet, vilket gör att man helt plötsligt står på två raka förluster efter att man varit förlustfria i 7 matcher dessförinnan. Liten baksmälla vi ser?

Utsiktens seger senast var väldigt viktig då man bröt en förlustsvit på fyra raka matcher. Ett rött kort på Sandviken redan efter drygt 50 minuter hjälpte såklart, men starkt oavsett att åka till Jernvallen och bryta en tung trend.

Tar Sandviken revansch?

Sandviken kommer som sagt vara ute efter revansch, men någon enkel resa tror jag inte det blir. Utsikten har, bortsett från den svaga perioden under juni, gjort fina resultat.
Jag är även som sagt lite orolig för om Sandviken sprungit in i den berömda väggen litegrann. Man spelar fortsatt en väldigt fin fotboll, men om resultaten helt plötsligt börjar gå emot är det inte lätt att bara rida på en sån trend.

Utsikten är heller inget lätt lag att åka och slå på Bravida Arena. Bortsett från två förluster under juni är man obesegrade på hemmaplan

Jag tycker det är extremt svårt att välja sida i den här matchen, och väljer istället att kliva in på överspelet.
Sandviken kommer vilja bryta förlusttrenden som håller på att skapas, medans Utsikten lär vilja göra om det man gjorde förra helgen.

Offensiv kvalité finns i båda lagen, och när Sandviken har mittbacksgeneral Emil Engqvist avstängd lär det finnas möjligheter för Utsikten att straffa Sandviken.
Sandviken spelar en offensiv fotboll, vilket lär öppna för en rätt öppen tillställning på Bravida Arena! 2-1 slutade mötet förra helgen och över 2,5 mål i matchen även här testas till 1.72 hos bet365 !