Ungern:

Föll tungt borta mot Tyskland i den öppnande Nations League-omgången. Tyskarna var det klart bättre laget och vann med hela 5-0 på Esprit Arena i Düsseldorf. Det var ett sällsynt stort nederlag under Marco Rossis ledning. Ungern är ett landslag jag imponerats stort av de senaste åren, där Rossi varit instrumental i att få den forna stornationen att överprestera kraftigt och mäta sig med flera stora fotbollsnationer. Inför EM hade Ungern bara förlorat en av 16 matcher och Rossi är förstås högst angelägen om att återfinna formen här i Nations League.

Det ungerska laget leds fortsatt av kapten Dominik Szoboszlai, i övrigt har Rossi inga skador som stör.

Bosnien/Hercegovina:

Även Bosnien inledde Nations League-spelet med en storförlust, 2-5, borta mot Nederländerna där Bosnien var mer eller mindre utspelat, men lyckades utnyttja nederländska försvarsmisstag för att ta plats i målprotokollet där Ermedin Demirovic och veteranen Edin Dzeko gjorde Bosniens mål.

Anel Ahmedhodzic och Sead Kolasinac har dragit sig ur truppen på grund av skador och missade även matchen mot Nederländerna.

Ungern det bättre laget

Jag håller Ungern som det klart bättre laget av dessa två, trots en tuff inledning borta mot Tyskland. Ungern har vid en mängd tillfällen de senaste åren visat vilken högstanivå man kan komma upp i under Rossis ledning, samtidigt som jag håller Bosnien bland de svagare landslagen i Europa. Bosnien har förlorat sju raka matcher, och jag tror mycket väl den sviten kan förlängas till åtta. Raka ettan finns till 1,75 hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip