Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.83 hos bet365 .

Tyskland mot Nederländerna avslutar den här vändan av Nations League under måndagskvällen!

Tyskland kommer senast från en 2-1 seger mot Bosnien på bortaplan. Det var en match man dominerade spelmässigt, ledde med 2-0 redan efter drygt en halvtimme. Edin Dzeko reducerade för Bosnien med cirka 20 kvar, men närmare kom aldrig Bosnien och segern var fullt rättvis och klar.

Efter tre omgångar står man på sju inspelade poäng, där det enda poängtappet hittills kom mot just Nederländerna på bortaplan. 2-2 slutade den matchen där Tyskland nog var det bättre laget, men det var också en match som kunde slutat lite hur som helst.

Nederländerna kommer senast från ett rätt snöpligt poängtapp mot Ungern. Ungern tog ledningen efter dryga halvtimmen, och det dröjde hela vägen till minut 83 innan Nederländerna lyckades kvittera. Dessförinnan hade Virgil Van Dijk hunnit tagit ett rött kort, vilket gör att han missar matchen mot Tyskland under måndagen. Ett tungt tapp givetvis för Nederländerna.

Poängtappet mot Ungern var deras andra poängtapp redan i gruppen, där man som nämnt redan kryssat mot Tyskland, så det börjar bli lite kniven mot strupen för Nederländarna om man vill ha med gruppsegern att göra.

Styrkorna ligger offensivt

Jag håller fortsatt Tyskland som bättre än Nederländerna i grunden, och med lagkapten Van Dijk borta ger jag definitivt fördelen till tyskarna.
Tyskland kommer fortsatt få klara sig utan Kai Havertz och Jamal Musiala. Två tunga tapp såklart, men ersättare finns i truppen. Deniz Undav har sprutat in mål för hans Stuttgart och gjorde båda målen för Tyskland i mötet mot Bosnien.

Trots att jag ger fördelen till Tyskland, och den raka segern till cirka 1.80 inte alls behöver vara dum, kommer jag kliva in på ett målspel här. Nederländernas defensiv är tunn med tanke på tappet av Van Dijk, men även skador på Aké och Timber. Offensivt har Nederländerna fortfarande en hel del kvalité som mycket väl kan såra en tysk defensiv som inte allt för ofta håller nollan.

Bortsett från matchen senast mot Ungern har Nederländerna gått över 2,5 mål i 6 raka matcher.
Jag tror på en målrik historia på Allianz Arena i München mellan två lag som, i mitt tycke, har sina styrkor offensivt. BLGM & Ö2,5 mål i matchen testas till 1.83 hos bet365 !

This is the stats tab
This is the post tip