Äntligen är Ettan tillbaka efter ett längre sommaruppehåll. Ettan Södra lever i allra högsta grad för topp 8 om avancemang till Superettan. Det åttonde laget är Tvååkers IF som för dagen tar emot Lindome som befinner sig på nedflyttningsplats.

För ett par veckor sedan rekade jag Tvååker i Svenska Cupen. En match de dominerade stort i och lyckades avancera. Då var flera spelare tillbaka och tanken är att hösten bara ska bli bättre. Serien avslutades även med två segrar så formen är god. Det verkar också som laget har haft en bra uppstart med bra träningar och diverse aktiviteter. Själv sprang jag på ett par spelare i Göteborg när de utförde sina teambuildningsuppdrag. Roligt såg de ut att ha!

Lindome har blivit av med Cindric till FC Trollhättan. En viktig spelare i ett Lindome som haft det väldigt tufft under säsongen. Förhoppningsvis har vilan varit värdefull för laget och de kan få en nystart. Spelet lär fortsätta enligt filosofin med stenhård återerövningspress och possession. Imponerande att de fortsätter till varje pris och det vore kul om det funkade nu i höst, inte lika kul om projektet mynnar ut i Div2-fotboll.

____

Vi lär få se ett Tvååker som går rakt på och läst in sig väl på Lindome. Jag tror vi kan få se ett högt pressande Tvååker på hemmaplan med gott självförtroende. Säkerligen kan det bjudas på många chanser åt båda håll när lagens spelstilar ställs emot varandra. Tvååkers odds är lite väl nedtryckt även om jag tror de vinner så gillar jag mer oddset på att Lindome gör mål till 1.84 hos Pinnacle . Tvååker må ha en riktigt stark defensiv men Lindome kommer få sina chanser med sin press och kanske slappnar Tvååker av vid ledning.

Spel: Lindome ö0.5 mål till 1.84 hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip